Ga aan de slag als Hoofd Magazijn

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de € 2150,- en € 2500,- netto per maand op basis van 40 uur en op basis van jouw werkervaring
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • De vrijheid om het magazijn aan de hand van jouw ideeën verder te ontwikkelen
 • De mogelijkheid om je heftruckrijbewijs te halen
 • Een laptop en mobiel om jouw werk goed te doen
 • Volop afwisseling en klantcontact in deze toffe functie
 • Op vrijdagen luiden wij om 15.30 uur het weekend in
 • Leuke dingen zoals een kerstborrel, BBQ of teambuildingsweekend in Italië!

Ons verlanglijstje

 • Je vindt het leuk om met klanten in contact te staan
 • Technisch inzicht is mooi meegenomen voor deze functie
 • Tot slot werk jij nauwkeurig, zelfstandig en klantgericht.

Dé veeg- en schrobmachine specialist van Nederland, dat zijn wij: Metech. Al sinds 2004 gaan wij elke uitdaging aan, om elke vloer in Nederland brandschoon te krijgen. Vanuit Barneveld bedienen wij het hele land met veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit voor verkoop, verhuur en lease. Onze klanten zijn supermarkten, warehouses, horeca maar ook particulieren. En de klant staat centraal, daarom streven we naar kwaliteit, korte lijnen en het maximale resultaat!

Gedreven, jong en klein; dat is ons team. De werksfeer is prettig, want er wordt open gecommuniceerd, de lijnen zijn kort en de neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Zit je ergens mee? Dan wordt er samen naar een oplossing gezocht. Je krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen en volop verantwoordelijkheid om je eigen tijd in te delen. Om je werk goed te doen wordt er gezorgd voor goede werkschoenen en werkkleding. En hard werken wordt regelmatig beloond met leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

7:45 De laatste dag van de week is aangebroken. Je begint de dag met een bak koffie terwijl je de nieuw binnengekomen bestellingen doorneemt. Via de website is vloerreiniger bestelt. Je maakt een bon, verpakt de reiniger en maakt een verzendcode aan. Die kan naar de klant!
9:00 Terwijl je bezig bent met de nieuwe bestellingen gaat de telefoon. Een vaste klant die een aantal onderdelen wil bestellen. Je noteert de bestelling, bespreekt de prijzen met de klant en maakt de bestelling gelijk gereed voor verzending.
10:00 Tijd voor een bak koffie! Na de koffie help je een klant die binnenloopt voor een nieuwe borstel voor de schrobmachines. Helaas heb de je de borstel niet op voorraad en moet je hem bestellen. Het betreft en nieuwe klant dus maak je een account aan. Ondertussen controleer je de voorraad en verwerk je wat bestellingen van de monteurs.
11:30 De hoogste tijd om het magazijn in te gaan! Vorige week heb je bij een leverancier een grote bestelling geplaatst en de lading moet gelost worden. Je zorgt ervoor dat de onderdelen op de goede plek terecht komen, zodat niemand misgrijpt.
13:00 Lunchtijd! In de kantine eet je met de rest van het team een vette hap, zoals jullie elke vrijdag doen. In de kantine worden de plannen voor het weekend met elkaar gedeeld!
13:30 Er zijn nog een aantal bestellingen binnengekomen die je klaarmaakt voor verzending. Alleen grijp je mis bij de verzenddozen. Je rijdt even naar de groothandel en haalt nieuwe verzenddozen. Onderweg neem je wat stekkers mee voor een monteur.
15:00 De monteurs druppelen langzaam binnen. Aan jou de taak om alle bussen weer te bevoorraden. Een leuke klus! Ondertussen overleg je met de monteurs.
15:30 De werkdag is voorbij en het weekend is daar. Je sluit je laptop af en voegt je bij de collega’s in de kantine voor de vrijdagmiddagborrel. Het is al flink gezellig!

Tijd voor een bakkie

Werken bij Metech betekent: werken bij dé specialist op het gebied van veeg- en schrobmachines in een team vol zeer gedreven collega’s. We zijn geen alledaags bedrijf en dat heeft RTLZ vastgelegd in een programma. Wil je meer weten over ons, bekijk dan gerust de aflevering! Liever persoonlijk meer over ons te weten komen? Pak de telefoon op en bel. We leren je graag beter kennen en beantwoorden graag je vragen. Hopelijk drinken we binnenkort samen een bak koffie!