Een verantwoordelijke baan als Monteur binnendienst bij een betrokken organisatie

 • Barneveld
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een brutosalaris tussen de € 2400,- en € 3000,- per maand op basis van 40 uur en op basis van jouw leeftijd
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Een toffe baan met veel verantwoordelijkheid waar je geen werkervaring voor nodig hebt
 • De kans om op termijn een stap te maken naar onderhoud of naar de buitendienst
 • Wij luiden op vrijdagmiddag om 15.30 uur het weekend in
 • Leuke dingen zoals een kerstborrel, BBQ of teambuildingsweekend in Italië!

Ons verlanglijstje

 • Werkervaring is mooi meegenomen maar geen must
 • We leren je het vak graag en een leergierige houding zien we daarom graag
 • Jij bent zelfstandig, je werkt nauwkeurig en je hebt een proactieve instelling!

Dé veeg- en schrobmachine specialist van Nederland, dat zijn wij: Metech. Al sinds 2004 gaan wij elke uitdaging aan, om elke vloer in Nederland brandschoon te krijgen. Vanuit Barneveld bedienen wij het hele land met veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit voor verkoop, verhuur en lease. Onze klanten zijn supermarkten, warehouses, horeca maar ook particulieren. En de klant staat centraal, daarom streven we naar kwaliteit, korte lijnen en het maximale resultaat!

Gedreven, jong en klein; dat is ons team. De werksfeer is prettig, want er wordt open gecommuniceerd, de lijnen zijn kort en de neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Zit je ergens mee? Dan wordt er samen naar een oplossing gezocht. Je krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen en volop verantwoordelijkheid om je eigen tijd in te delen. Om je werk goed te doen wordt er gezorgd voor goede werkschoenen en werkkleding. En hard werken wordt regelmatig beloond met leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.45
Maandagochtend! Je start de werkweek met een bak koffie en een praatje met Marcel, je directe collega. Samen nemen jullie de dag door, want vandaag komen er vanuit de fabriek nieuwe machines.
08.30
Na het verdelen van de taken start je met het in elkaar zetten van de eerste machine. Het betreft een veegmachine voor een grote klant. Het is een precieze en secure functie, dat is wel weggelegd voor jou.
10.00
Koffie! Met alle collega’s drink je in de kantine een bak koffie en eet je een gevulde koek. Vervolgens ga je aan de slag en vraag je Marcel om wat hulp. Handig dat hij zo ervaren is, dan kan hij jou het vak tot in de details leren.
10.30
Na de pauze en uitleg van Marcel ga je verder met de machine. Wanneer die klaar is, voer je wat testen uit. Veiligheid staat voorop! Na het testen bel je met de buitendienst en beantwoord je zijn vragen met behulp van wat documentatie over een machine.
13.00
Tijd voor de lunch, in de kantine is het al een gezellige boel. Jij voegt je bij de collega’s en eet de lunch. Na de lunch start je met het assembleren van een nieuwe machine. Per week assembleer je ongeveer 15 machines.
16.00
De machine is in elkaar gezet en je behelpt de monteur buitendienst met het oplossen van een storing. Gelukkig heb jij kennis van meerdere merken en weet je het probleem snel te verhelpen.
17.00
Na de revisie in overleg met de monteur, is het tijd om de werkplaats op te ruimen en naar huis te gaan. Morgen weer een nieuwe dag!

Tijd voor een bakkie

De specialist op het gebied van veeg- en schrobmachines in Nederland, dat zijn wij! We zijn geen alledaags bedrijf en dat maakt het werken bij Metech uitdagen! Ons team is gedreven en iedereen pakt zijn eigen verantwoordelijkheid. Wil jij hier deel van uitmaken en ons team komen versterken als Monteur binnendienst? Laat ons je interesse weten via het formulier, WhatsApp of een belletje. We leren je graag beter kennen!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Gerco van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Gerco een WhatsApp op 06 83 45 30 50 of mail naar td@metech.nl.