Vrijheid en verantwoordelijkheid als monteur bij Metech

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2150,- en € 2500,- netto per maand op basis van 40 uur en op basis van jouw werkervaring
  • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • De mogelijkheid om je heftruckrijbewijs of E-rijbewijs te halen
  • Een iPad, mobiel en compleet ingerichte bus om jouw werk goed te doen
  • Jouw overuren worden uitbetaald
  • Regelmatig een uitje zoals een kerstborrel, BBQ of teambuildingsweekend in Italië!

Ons verlanglijstje

  • Vergelijkbare werkervaring zien we graag terug op jouw CV
  • Je bent klantvriendelijk, zelfstandig en resultaatgericht.

Dé veeg- en schrobmachine specialist van Nederland, dat zijn wij: Metech. Al sinds 2004 gaan wij elke uitdaging aan, om elke vloer in Nederland brandschoon te krijgen. Vanuit Barneveld bedienen wij het hele land met veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit voor verkoop, verhuur en lease. Onze klanten zijn supermarkten, warehouses, horeca maar ook particulieren. En de klant staat centraal, daarom streven we naar kwaliteit, korte lijnen en het maximale resultaat!

Gedreven, jong en klein; dat is ons team. De werksfeer is prettig, want er wordt open gecommuniceerd, de lijnen zijn kort en de neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Zit je ergens mee? Dan wordt er samen naar een oplossing gezocht. Je krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen en volop verantwoordelijkheid om je eigen tijd in te delen. Om je werk goed te doen wordt er gezorgd voor goede werkschoenen en werkkleding. En hard werken wordt regelmatig beloond met leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

7:30 Je stapt de bus in en pakt de tablet erbij om de planning te bekijken. Zoals zo vaak start je ook vandaag met onderhoudsbeurt bij een klant in Baarn. Daar aangekomen vraag je bij de klant na of er klachten of storingen zijn geweest. Dat is niet het geval dus je gaat aan de slag!
8:30 Stap voor stap neem je de keuringslijst door. Onderdelen met slijtage vervang je en je voert wat tests uit. Zorgvuldig noteer je in de werkbon op de iPad welke werkzaamheden je hebt uitgevoerd.
10:00 De klus is geklaard. Bij de klant drink je nog een bak koffie en tussentijds krijg je een telefoontje van Gerco over een storing. Wijziging in de planning, leuk die afwisseling.
11:00 In Den Dolder bij de klant bespreek je eerst het probleem, de motor geeft te veel ampères. Je onderzoekt de machines, bepaalt in overleg met kantoor de prijs voor reparatie en legt dit voor aan de klant. Die geeft akkoord, dus aan jou om de reparatie te starten!
12:30 Lunchtijd! Samen met de klant eet je de lunch. Vervolgens ga je weer aan de slag. Je hebt net alle onderdelen vervangen dus nu moet de motor weer in elkaar gezet worden. Een mooie klus!
14:00 Tijd om naar de volgende klant te gaan: een distributiecentra in Amersfoort! Daar aangekomen test je de machine. Deze lijkt kapot want hij geeft geen foutcodes aan. Je loopt alle onderdelen langs en vervangt de versleten onderdelen.
15:15 Na een bak koffie controleer je ook de motor, omdat de klant aangeeft dat deze rommelt tijdens het rijden. Daar moet een nieuwe in! In overleg met de klant en kantoor bestel je een nieuwe. Via het kantoor maak je een afspraak om volgende week terug te komen bij de klant om de nieuwe motor te plaatsen.
17:00 Vandaag had je wat klussen in de buurt, maar morgen moet je naar België. Dat wordt een iets langere dag!

Tijd voor een bakkie

Een functie met veel vrijheid, omdat jij bepaalt wanneer je van huis vertrekt en welke route je rijdt. Uiteraard gaat deze vrijheid gepaard met een grote verantwoordelijkheid en goede communicatie richting de klanten. Gelukkig beheers jij beide erg goed! Past deze functie als monteur bij Metech bij jou? Dan komen we graag met je in contact. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent door ons te bellen, te appen of een sollicitatie in te sturen. We zijn benieuwd naar je!