Geeft het jou een kick om klanten en orders binnen te halen? Lees ons vacature Vertegenwoordiger

 • Barneveld
 • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de €2750,- en €4000,- bruto per maand op basis van 40 uur, jouw werkervaring en leeftijd
 • Uiteraard bovenop je salaris hanteren wij ook een bonusregeling
 • Jij krijgt een auto van de zaak, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Bij goed functioneren krijg jij na een halfjaar een vast contract
 • Een verantwoordelijke baan met vrijheid en diversiteit in werkzaamheden en klanten
 • Wij luiden op vrijdagmiddag om 15.30 uur het weekend in en doen graag leuke dingen: een kerstborrel of BBQ.

Ons verlanglijstje

 • Affiniteit met de sector is een pré
 • Aantoonbare ervaring in acquisitie en een BE-rijbewijs (of de bereidheid deze te behalen)
 • Jij bent gedreven, klantgericht en verantwoordelijk.

Dé veeg- en schrobmachine specialist van Nederland, dat zijn wij: Metech. Al sinds 2004 gaan wij elke uitdaging aan, om elke vloer in Nederland brandschoon te krijgen. Vanuit Barneveld bedienen wij het hele land met veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit voor verkoop, verhuur en lease. Onze klanten zijn supermarkten, warehouses, horeca maar ook particulieren. En de klant staat centraal, daarom streven we naar kwaliteit, korte lijnen en het maximale resultaat!

Gedreven, jong en klein; dat is ons team. De werksfeer is prettig, want er wordt open gecommuniceerd, de lijnen zijn kort en de neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Zit je ergens mee? Dan wordt er samen naar een oplossing gezocht. Je krijgt de kans om het maximale uit jezelf te halen en volop verantwoordelijkheid om je eigen tijd in te delen. Om je werk goed te doen wordt er gezorgd voor een mooie auto en goede devices. En hard werken wordt regelmatig beloond met leuke uitjes of vrijdagmiddagborrels!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.30
Je start de dag met een kop koffie op de zaak en een kort praatje met collega’s. Vandaag begin je lekker vroeg, zodat je om 15.30 uur weekend kan vieren. Je koppelt de aanhanger achter de auto en hij rijdt richting Haaksbergen voor jouw eerste klantafspraak.
09.30
Ruim op tijd kom je aan bij de timmerfabriek van de klant, waarmee jij telefonisch een afspraak hebt ingepland. Je krijgt een rondleiding door de fabriek, bespreekt de verschillende veegmachines met de klant en maakt een afspraak voor een demo.
11.00
Dat was een succesvolle afspraak! Volgende week geef je hier een demo. Vervolgens rijd je een rondje over het industrieterrein. Hier zijn veel mogelijk interessante klanten gevestigd! Je loopt binnen bij een magazijn en een logistiek bedrijf om je gegevens achter te laten.
12.30
Je hebt al een aantal mogelijk interessante klanten gesproken en de machines op de aanhanger laten zien. Volgende week bel je er nog even achteraan! Je stopt tussendoor even bij de pomp om te lunchen.
13.00
Fijn die vrijheid in je functie! Ook het onderweg zijn, past jou goed. Onderweg naar de volgende klant bel je in de auto met bestaande klanten. De afspraak voor vanmiddag is een demo. Deze heb je gisteren al voorbereid. Nu is het tijd om te knallen!
14.00
Een nieuwe klant binnen! Dat ging lekker. Vol enthousiasme rijdt je nog een rondje over het industrieterrein om te kijken of je nog ergens kan binnenlopen om je gegevens achter te halen.
14.30
Terug op de zaak! Het laatste uur houd jij je bezig met koude acquisitie. Je doet online research naar mogelijk interessante bedrijven. Daarna bel je ze op om een afspraak in te plannen. Tot slot werk je de administratie bij: e-mails beantwoorden, demo's voorbereiden, offertes en facturen versturen.
15.30
De dag zit erop! Het is tijd voor de vrijdagmiddagborrel. Je laat je werkplek netjes achter en gaat bij je collega’s in de kantine. Gezellig!

Tijd voor een bakkie

De specialist op het gebied van veeg- en schrobmachines in Nederland, dat zijn wij. We zijn geen alledaags bedrijf en dat maakt het werken bij Metech uitdagend! In jouw functie als Vertegenwoordiger ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van klanten en orders. Dat geeft je een kick! Naast het binnenhalen van de orders, ben jij van A tot Z betrokken bij de verkoop. Je schrijft een offerte, plant de levering, geeft demo’s en stuurt tot slot de factuur. Past deze baan bij jou? Verkoop jezelf aan ons 😉

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Kees van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Kees een WhatsApp op 06 50 74 71 06 of mail naar kw@metech.nl.